İyi yapmışsın, önemli olan senin ne istediğin. Sana tavsiyelerde bulunanlar yapmayacaklar o işi. Başta biraz bu dediklerime ters düşse de benim seçimimde annem etkili oldu. 2 sene önce mutfakta anneme yardım ederken "aşçılık okusana" dedi. İlk başlarda pek bir etki yapmadı bende. Sonra youtube'de gezinirken bir hibachi şefinin videosuna rastladım. Sanki o videonun karşıma çıkması bir işaretti diyebilirim

Sonra onu diğer yemek kanalları takip etti. Gastronomi bölümünü istiyorum ben. Sadece Aşçılık tercih etsem yemek konusunda daha iyi olabilirim fakat oradan sadece aşçı olarak çıkıyorsun. Gastronomi ve Mutfak Sanatları'ndan tam bir mutfak personeli olarak mezun oluyorsun. Aşçıda olabiliyorsun, restoran müdürü de. Bana daha cazip geldiği için bunu tercih ettim. Birde küçük bir anım var, geçen seneden. Liseden 2 arkadaşla aramızda anlaşıp eyüp sultanda sahur yapmaya karar verdik. Sahuru yaptık, saat sabahın 5'i falan. Metrobüs durağına doğru gidiyoruz 5,30 da metrobüse binicez. O arkadaşlardan birisi şimdi pmyo 2. sınıf, diğeri de hukuk 2. sınıf. Polis olan "iyi oldu ha, diğerlerine(arkadaşlara) anlatırız, bir aşçı, bir polis ve bir savcının hikayesi" diye bir cümle kurdu, çok hoşuma gitti bu. Bu senede yaptık aynı şeyi 4 gün önceydi. Dışarıdan biraz safça yada çocukça görünebilir ama nedense çok hoşuma giden bir şeydi. O andan beri hayalim bu, umarım gerçekleştirebilirim

Tek seferde döktüm içimde ne varsa ne yoksa, iyi geldi ha

Bayağı da uzun oldu, kusura bakmazsın artık
Ulan atmasam olmazdı
Gece Gece